Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kocka

Főoldal » Középiskola » Matematika
3329
Ha valamely kocka éleit 4 cm-rel megnöveljük felszíne 480 cm²-rel nő.
Mekkora az eredeti térfogata?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
6a²+480 = 6(a+4)²

a=8 cm

V = a³= 512 cm³
1