Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gyorsulás

Főoldal » Középiskola » Fizika
380
A hetes feladatban elakadtam. Valaki segítsen!!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`v_0` = 900 `m/s`

a = 45 `m/s^2`

t = 2.5 s

s = `v_0*t` + `a/2*t^2` = `900*2.5` + `45/2*2.5^2` = 2250 + 140,625 = 2390,625 m
0