Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika ERŐ

Főoldal » Középiskola » Fizika
542
Mekkora az az erő,amely egy 2 kg-os testen 1 s alatt 18 km/h nagyságú sebességváltózást okoz
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`Deltav` = 18 `(km)/h` = 5 `m/s`

F = `(m*Deltav)/t` = `(2*5)/1` = 10 N
0