Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
496
Mikor érünk a tőlünk 786m távol lévő buszmegállóba ha 7.22kor indulunk és 4.68km/h átlagsebességgel haladunk?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
v = 4.68 `(km)/h` = 1,3 `m/s`

s = 786 m

t = `s/v` = `786/1.3` = 604,6 s = 10,08 min

Ha 7:22-kor indulunk, akkor 7:32-kor érünk oda.
0