Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
535
Egyenletesen haladva 6 min alatt 400m-t tettünk meg. Mennyi utat tettünk meg a 4.percben?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
v = `s/t` = `400/(6*60)` = 1.11 `m/s`

A 4. perc 1 percig tart, tehát:

`s_1` = `v*t_1` = `1.11*60` = 66,7 m-t tettünk meg.
0