Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Surgos

Főoldal » Középiskola » Matematika
470
6 labda es 6 kisauto ara 3000 lej 4 labdat es 3kisauto ara 1700 lej
Mennyi 1 labda
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszi
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
6x+6y = 3000

4x+3y = 1700

másodikat szorzod kettővel és abból kivonod az elsőt:

8x+6y = 3400

2x = 400

x = 200

`6*200` + 6y = 3000

y = 300

A labda 200 lej, a kisautó 300 lej.
0