Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok! Tudtok segíteni?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
342
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
9. Feladat megoldás
A=+---+ B=+--+- C=+--++

10.Feladat megoldás
1. H1 és Cs0 2. H2 és Cs2 3.H2 és Cs2
0