Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Általános iskola » Kémia
463
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

2
2 `H_2` + `O_2` = 2 `H_2O`

64 g oxigén az `64/32` = 2 mol oxigén

Az egyenlet szerint ebből kétszerannyi, azaz 4 mol víz keletkezik, ami `4*18` = 72 g
0

64/32642
0