Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok valaki tud nekem segíteni?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
428
Ezt a fizikai műveletet kellene valahogy megoldani mert holnap ebből írok dolgozazot csak nem értem!
I=42V
U=0,7A
R=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
R = `U/I` = `(0.7A)/(42V)` = 0,017 `Omega` = 17 `mOmega`
0