Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Skaláris szorzat / vektor hossza

Főoldal » Középiskola » Matematika
506
Mennyi a skaláris szorzata? [1.példa]: |a|=4 |b|=8. L(alfa)=90°. [2.példa]: |a|=4 |b|=8 L(alfa)=180°. Mennyi a vektor hossza? |d|=(√2; -3•√2)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Javaslom, hogy nézd meg ezt a videót, amit utána sem értesz szívesen elmagyarázom.
https://www.youtube.com/watch?v=qsR2pj-A3VM
0

Sajnálom, hogy az első válaszomra nem reagálsz.
A második kérdés megoldása:
0