Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gergo folytatni szeretnie az olvasast de nem jelolte meg az oldalt

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
452
ahol az elozo nap abba hagyta tudva hogya a ket egymas koveto oldalon levo szamozasok oszege 145 szamisdt ki hanyadik oldalon hagyta aba az olvasast az elozo nap
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
x. oldalon és x+1. oldalon járt.

x+(x+1) = 145

2x+1 = 145

2x=144

x=72

72. és 73. oldal volt.
0