Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Téglalap oldalainak kiszámolása

Főoldal » Középiskola » Matematika
381
Az alábbi képen látható a kérdés, segítségeket köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
téglalap, Terület, szögek, oldalak
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1


`a*b` = 245,6

tg 19.7 = `a/b`

a = 0,358b

`0.358b^2` = 245,6

b = 26,19 m

a= `245.6/26.19` = 9,38 m
1