Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Harom egymast koveto termeszetes szam oszege 84 hatarozd meg ezeket a szamokat

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
939
harom egymast koveto termeszetesszam oszege 84 hatarozd meg ezeket a szamokat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
X + (X+1) +( X+2) = 84

3X + 3 = 84

3X = 81

X = 27

A három szám: 27, 28, 29.
0