Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
487
Kidolgozva kellene, képet csatoltam!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A, `5^2*2^7` = `10^2*2^5` = `100*32` = 3200

B = `2^2*5^3` = `4*125` = 500

C = `(2^2*5)^3` = `20^3` = 8000

D = `10^5` = 100000

E = `10^8/10^2` = `10^6` = 1000000

A sorrend: B, A, C, D, E
0