Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ket termeszetes szam oszege 636 az egyik otszor nagyob mind a masikhatrozd meg ezeket a szamokat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
798
ket termeszetes szam oszege 636 az egyik otszor nagyobb mind a masik hatarozd meg ezeket a szamokat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
x + 5x = 636 = 6x

x = `636/6` = 106

Az egyik szám a 106, a másik szám: `5*106` = 530
Módosítva: 6 éve
0