Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Help

Főoldal » Általános iskola » Fizika
531
Egy egyenletesen mozgó helikopter a 25 km es utat 0,15 óra alatt tesszi meg. Hány m per secundum a sebessége
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1

v= `s/t` = `(25000m)/(0.15*3600s)` = 46,3 `m/s`
0