Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Exponenciális egyenletek

Főoldal » Középiskola » Matematika
458
Ezt a feladatot sehogysem tudom megoldani légyszi segítsetek!(,h, feladat)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`(1/(3/10))^(4+3x)` = `(100/9)^x`

`(10/3)^(4+3x)` = `(10/3)^(2x)`

4+3x = 2x

x = -4
1