Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
429
Milyen messze van a radartól a készülék, ha a jelet 6×10-³ s múlva érzékeli? (mínusz harmadikon akar lenni)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, radar
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
c = `s/t` = `3*10^8` `m/s`

s = `c*t` = `3*10^8*6*10^(-3)` = `1.8*10^6` m = 1800 km
1