Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi

Főoldal » Középiskola » Fizika
399
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`mu*m*g`- `F_1` = `m*a_1`

`mu*m*g`- `F_2` = `m*a_2`

I. 5- `mu*m*10` = `m*0.6`

II. 3- `mu*m*10` = `m*0.2`

I.-II.

2 = `m*(0.6-0.2)`

m = `2/(0.6-0.2)` = 5 kg

5 - `5*10*mu` = `5*0.6`

5-`50*mu` = 3

`50*mu` = 2

`mu` = `2/50` = 0.04
0