Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A kemia

Főoldal » Általános iskola » Fizika
462
A kémia szertarban az egyik üvegben 80cm térfogatú 96g tömegű higitott sosav van. Mekkora a sűrűség?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Kerület
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`rho` = `m/V` = `96/80` = 1,2 `g/(cm^3)`
0