Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos fizika hazi dolgozatban benne lesz

Főoldal » Középiskola » Fizika
423
Viszintes, egyik végén zárt hengerben könnyen mozgó Dugattyúval gázt zárunk be.
Állandó nyomáson hűtjük, a térfogati munka 310 J. mekkora a nyomás, ha térfogat megváltozása 2,2 dm³?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos, segítség, help, dolgozat
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
W = `p*DeltaV` = `p*0.0022` = 310

p = `W/(DeltaV)` = `310/0.0022` = 140909 Pa
1