Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok SOS NAGYON FONTOS LENNE!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
469
Csatolok képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1

Van x mandarin, 2x banán és 4x narancs.

`(6x+2)/2` = `(5x+11)/2`

x = 9 mandarin van, 18 banán és 36 narancs.

`(6x+2)/2` = 28 gyerek van.
0