Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek szépen segítsetek!!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
376
Csatolom a képet!
Előre is köszönöm szépen!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`(a+1/a)^2` = `a^2` + `[2*a*(1/a)]` + `1/a^2` = `(a^2+1/a^2)`+2 = 5

`a^2+1/a^2` = 3
0