Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Írjuk fel az x y z normálalakját! Ezek segítségével határozzuk meg E és F értéket normálalakban

Főoldal » Általános iskola » Matematika
358
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`x=1,2*10^5`

`y=5*10^5`

`z=2*10^6`

`E=(1,2*10^5*5*10^5)/(2*10^6)=3*10^4`


`F= (1,2*10^5+5*10^5)*2*10^6=12,4*10^11=1,24*10^12`
Módosítva: 6 éve
0