Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
697
Egy lakás parkettazàsàvalaz egyik munkás 40 óra alatt,a másik 48 óra alatt,a harmadik 60 óra alatt lenne készen.Hany óra alatt lesznek készen a munkával együtt?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`1/40` + `1/48` + `1/60` = `1/x`

`(6+5+4)/240` = `15/240` = `1/16` = `1/x`

X = 16

Együtt 16 óra alatt végeznek.
0