Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitsetek házi dolgozat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
494
Képbe csatoltam a feladatokat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Holnapra kell segitsetek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Mivel 0,5l= 5dl:

20*7=5*x
140=5x
x=28 db

Ha 12 litert fogyaszt 150 km-en, akkor 12/150 litert fogyaszt 1 km-en. És (12/150)*480=38,4 l fog fogyasztani 480 km-en.

45000*27%=45000*0,27=12150
Szóval ha ezt elengedik, akkor 45000-12150=32850 Ft ba kerül a telefon
1