Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS segitseg

Főoldal » Középiskola » Matematika
479
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`k=l=2` és `m=1` egy a megoldáshalmazból.
Megjegyezném, hogy elegendő azt megnézni milyen végződéseket mutat `2018^m`. Szóba jöhet néhány eset. És elég megnézni 13 hatványait, ami szintén néhány esetet adhat, mert `13^k+43^l=13^k+13^l+30*M`, amelyek egyszerűsítik a megoldáshoz vezető utat...
0