Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlet

Főoldal » Középiskola » Matematika
1005
120 x ( 1/24 - 3 ( 7/90 - 1/8 )) =

/ = törtvonal
x = szorzásjel

előre is kösz
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Közös nevező: 360

120 * (15/360 - 3* ( 28/360 - 45/360 ) ) =
120 * ( 15/360 - 3 * (-17 / 360) ) =
120 * ( 15/360 + 51 / 360) ) = 120 * ( 66/360 ) = 66 / 3 = 22
1

22
0