Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szabadesés

Főoldal » Középiskola » Fizika
3357
Mennyi idő alatt esik le egy test 1 m magasból?
Mennyi az elért sebessége?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
s = `g/2*t^2`

t = `root()((2s)/g)` = `root()((2*1)/10)` = 0,447 s

v= `g*t` = `10*0.447` = 4.47 `m/s`
0