Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Légyszi segítsetek

Főoldal » Középiskola » Matematika
645
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A: 1*a=a
B: Összeget egy egész számmal úgy is szorozhatunk, hogy az összeg tagjait külön-külön megszorozzuk az egész számmal (ez egyébként törtszámmal is működik, csak a példában 4 volt, azért írtam egészet).
C: (1/3):5=1/(3*5), de ide végtelen sok példa írható.
D: a*b:c*d=a*(b:c*d)=a*(b:c)*d, ahol c≠0.
0