Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Logaritmus

Főoldal » Középiskola » Matematika
611
Számítsd ki az X értékêt! 2-es alapú log X = 6 2.példa: 125-ös alapú log X = 1/3-ad.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.

x= `2^6` = 64

2.

`log_(125) x` = `1/3`

x = `125^(1/3)` = `root(3)(125)`=5
0