Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Logaritmus

Főoldal » Középiskola » Matematika
483
9 alapú log1/3-ad =? 2.példa: 4 (2alapú)log 7=? 3.példa: 125 alapú logX=1/3-ad
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.

`log_9 (1/3)` = `-1/2`

2.

`4^(log_2 7)` = `2^(2*log_2 7)` = 49

3.

`log_(125) x` = `1/3`

x = `125^(1/3)` = `root(3)(125)`=5
0