Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértani Távolságok a térben

Főoldal » Általános iskola » Matematika
669
ABCD téglalap síkjára az A,B,C pontban merőlegest emeltünk és ezeken a sík ugyanazon oldalán felvesszük az AM, BN és CP szakaszt Ha AM=2 cm BN=3cm CP=4 cm MN= 6 cm és NP=10 cm számítsa ki a téglalap oldalainak hosszát.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Távolságoka térben, pontok, egyenesek, vetület, szakasz, téglalap
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Itt van a válaszom:
https://www.geogebra.org/m/ajqu744g
(Jól nézd meg, hogy mi a derékszögű!)
1