Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Táblázat,csatoltam képet

Főoldal » Általános iskola » Matematika
733
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
225 fő az 30%, 60 fő a 8%, 330 ember a 44%, 135 fő a 18%
Az e, 750 diák jár az sikolába összesen
360-an sportolnak legalább 3x így azt elosztod az összes diákkal ami 750 és kijön h az iskola 48%-a sportol
3

a %-oknak 100-at kell adni összegként: 8+44+18+x=100
x=100-(8+18+44)=30%
ha 225=30% akkor 1%=255/30=7,5
8%=7,5*8=60
44%=7,5*44=330
18%=7,5*18=135
e) 100%=7,5*100=750 (de a létszám oszlop összege is ugyanezt adja, ellenőrzésnek jó)
f) legalább 3 ==> 3-4 vagy 5- tehát 18+30=48%
Módosítva: 9 éve
3