Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok! Valaki tudna segíteni nekem a fizika háziban?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
720
Egy vasaló fűtőszálán 20 másodperc alatt átáramlott elektronok össztöltése 100 C. Mennyi a fűtőszálon átfolyó áram erőssége?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Egy vasaló fűtőszálán 20 másodperc alatt átáramlott elektronok össztöltése 100 C. Mennyi a fűtőszálon átfolyó áram erőssége?

`I=Q/t=(100C)/(20s)=5A`
Módosítva: 6 éve
1