Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlet

Főoldal » Középiskola » Matematika
480
Légyszi oldjátok meg az alábbi egyenletet n-re
Δ=d•sinα•(1-(cosα/√(n²-sin²α)))
Δ=0.003
d=0.0011
α=45⁰
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
x=- (121sin(90)^2)/(3600-2640sin(45)+484sin(45)^2)+sin(45)^2 
másik megoldás ugyanez csak mínusz jel nélkül az elején
0