Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házim

Főoldal » Középiskola » Fizika
588
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`1/f=1/k+1/t`

Behelyettesítesz a képletbe:

`1/45=1/k+1/t`

A tükörben lévő kép csak akkor lesz ugyan olyan magas, ha a távolsága is ugyan akkora.

`1/45=2/t`

`t=90 cm`
Módosítva: 6 éve
0