Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ismerem,tudom,alkalmazom..

Főoldal » Általános iskola » Matematika
495
Hogy tudom megoldani??
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1


V = `26*2*0.5` = 26 `dm^3`

Ha 1 `dm^3` tömege 0.54 kg, akkor

26`dm^3` tömege `26*0.54` = 14.04 kg


4.

`(4/5)*x` - 60 = `x/2`

x = 200

A zsiráf 200 kg-os.


2.

Első helyre kerülhet 4 betű, másodikra 4 betű, harmadikra 4 betű, ha 000 nem lehet, akkor a 4-6. helyre kerülhet 999.

`4*4*4*999` = 63936 rendszám készíthető.

Ha 000 is lehet,akkor `4*4*4*1000` = 64000
2