Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi

Főoldal » Középiskola » Fizika
435
327-es feladat a házi.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`F=m*a`
`2450=m*6`
`m=408.33 kg`
`W=F*s=2450*18.75=45 937.5=1/2*m*v^2`
`v^2=225 => v=15 m/s`
Módosítva: 6 éve
0