Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
532
Adott egy háromjegyű szám! Ha leírod kétszer egymás mellé, akkor egy hatjegyű számot kapsz.Oszd el ezt a hatjegyü számot 13-mal , az eredményt 11-el , majd így kapott eredményt 7-tel.Mit tapasztaltál? Magyarázd meg!
Komoly , érthető választ!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
13·11·7 =1001

xyzxyz = 100000x + 10000 y + 1000z + 100x + 10y + z = 100100 x + 10010y + 1001z

osztva 1001-gyel = 100x + 10y + z = xyz
0