Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
425
A 8.évfolyam létszáma az előző évi 75-ről 87-re emelkedett. Hány százalékos volt a létszámnövekedés?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
75-nek a 87 az `87/75*100` = 116 %, tehát a növekedés 16%

vagy

87-75= 12 fővel nőtt a létszám, tehát a növekedés `12/75*100` = 16 %
0