Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
386
Mennyi 5+5?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Attól függ, milyen számrendszerben.
0

Mennyi legyen?
5+5=√49·25·121 /77=385/77=10
De ha venni kell a devizán akkor csak 9,81 :D
Módosítva: 6 éve
0