Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS holnapra kell!!

Főoldal » Középiskola » Fizika
471
Mekkora az ideális gáz egy részecskéjének átlagos haladási mozgási energiája ha a gáz hőmérséklete 24°C?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos, fizika, segítség, help, koszonom
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
E=`(3*k*T)/2`

k=`1.38*10^(-23)` `J/K`

T=297 K
1