Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Trapéz

Főoldal » Középiskola » Matematika
630
a=20cm
d=5cm
Alfa szöge=45°
Beta szöge=60°
Terület=?
Kerület=?
Szögek=?
Hiányzó oldalak=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ezt a kérdést itt tárgyaltuk meg a héten:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazifeladat-kerdesek__8363114
Sajnos a kérdező azóta sem pontosította a feladatot. "Pót kérdése" annyira primitív, hogy arra nem is válaszolt senki. ( 180-60 és 180-45 )
0