Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
457
Feladat fizika, sürgős. Választ előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

2
s=590 m
v=20m/s
t=?
s=vt
t=s/v
590/20=29,5s
0

A Vonat teljes részének át kell jutni, ezért a híd és a vonat tejes hossza az út
0