Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tudna valaki segíteni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
456
András 8 órától 10 óráig végez egy munkát. Béla ugyanezt 15%-kal kevesebb idő alatt. Mikor kezdjen el dolgozni Béla hogy egyszerre végezzenek?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
munka, Dolgoz András Béla 15 matek %
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
András 2 óra alatt végzi el a munkát,
Béla 2·0.85=1,7 óra alatt végzi el a munkát, tehát 2-1,7=0,3 órával később kell elkezdenie. (0,3 óra = 18 perc). 8:18-kor kell Bélának kezdenie.
0