Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Utolsó

Főoldal » Középiskola » Fizika
396
35,4 mol gáz nyomása 442988 Pascal.
Mekkora a hőmérséklete, ha a térfogata 7,10 köbméter?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
pV = nRT

T= `(pV)/(nR)` = `(442988*7.1)/(35.4*8.314)`= 10686 K
0