Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S.!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
390
Minden a képen! Nagyon sürgős lenne, kérlek segítsetek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sürgős, sos, általános iskola
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Összes bevetele lesz:
2.826.000 Ft.

Kiadások
Vételár 8000*100=880.000 Ft
Üzemeltetés 60*4200=252.000 Ft
Táp 2,2kg*7850csirke=17,27 tonna táp, ez 561.275 Ft.

A kettő különbözete 1.132.725, ennyi a haszon ezen a bizniszen.
-1