Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Váltsd át!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
446
1,5g/cm3= kg/m3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Fizika irasbeli felelès
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
1000 a váltószám, ezért 0,0015kg/m3
0

`1,5\ g/(cm^3)=1,5*(10^-3\ kg)/(10^-2\ m)^3=1,5*(10^-3\ kg)/(10^-6\ m^3)=1,5*10^3 (kg)/m^3=1500 (kg)/m^3`
0