Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek sűrgős

Főoldal » Középiskola » Matematika
380
Itt a tkban 1060. Feladat és kérlek a levezetést is írjátok le. Előre is köszi!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
26 fő van és 15+20 = 35 nyelv, akkor 9 közös.

15-9=6 csak norvég, 20-9=11 csak dán.
0